[Intel] Agent name placeholder for new agent on portals after tutorial

InvestigateXMInvestigateXM ✭✭✭✭✭

Posting for the agent as they haven't found their way to the forums yet. More information can also be found here: https://www.reddit.com/r/Ingress/comments/rw639v/newbie_question_weird_agent_name_on_intel_map/

Yesterday, Agent @blackhole81 completed the tutorial and went out to capture their first portals. After they were done, they wanted to check their work on Intel, but found that the portal and resonator owner still had the tutorial placeholder shown (Agent-XXXXXXX). On the scanner, they can see their name just fine, and even in COMM, the correct name is shown.

I'm not sure if this is an account bug and a case for the support or if it might be an Intel bug. If someone has any idea, I'd be happy to relay the information to the agent :)

Tagged:
1
1 votes

New Report · Last Updated

Comments

  • @InvestigateXM Thanks for posting this bug description for me. I've found my way here now.

    The problem is still remaining. Just in case, I restarted the tutorial and completed it a second time, which was also confirmed with the in-game success message dialog. However, still no proper agent name on intel map but just the placeholder.

  • edited January 7

    Thanks for sharing, @InvestigateXM! I've shared this with the team to look into it. I'll get back to you as and when I get an update.

  • Just wanted to report back that the problem disappeared a while ago.

    Nobody from Niantic has ever come back to me or given me any update on my in-game support ticket, but it's working now. I can see my proper agent name both in the app and in intel now.

Sign In or Register to comment.