Tulossa pian: Optima Kinetic Challenge -tapahtuma (Unofficial Finnish Translation)

Ymmärrämme, että joidenkin agenttien liikkumista on tällä hetkellä rajoitettu; noudattakaa paikallisten terveysviranomaisten ohjeita. Jotta asiamiehillä olisi tulevaisuudessa lisämahdollisuus ansaita Optima-mitali, järjestämme Optima Kinetic Challenge -bonustapahtuman, jossa on sama Optima-mitali, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Resonate the World -viikonlopputapahtuman varmistamisen myötä Resistance on onnistuneesti avannut kaikkien agenttien väliaikaisen JARVIS-ohjelman, joka alkaa perjantaina 19. maaliskuuta klo 16:00 UTC* ja päättyy maanantaina 29. maaliskuuta klo 16:00 UTC:

JARVIS-ohjelma

  •    1 ADA Refactor + 10 L6+ XMP + 6,000 XM + 4km

Edellä mainitun väliaikaisen JARVIS-ohjelman lisäksi seuraavat Kinetic Capsule -ohjelmat otetaan käyttöön ja päivitetään tämän tapahtuman ajaksi:

2 Hyperkuutio-ohjelma

  •    10 L4+ tehokuutiota + 6000 XM + 4km

8 L8 Resonaattorit-ohjelma

  •    40 L4+ resonaattoria + 6000 XM + 4km

Very Rare Portal Shield; Heat Sink; Multi-Hack; SoftBank Ultra Link -ohjelmat.

  •    Kinetic Capsuleen vaadittava etäisyys lyhennetty 8km:stä 2km:iin.

Signaalitiedustelu on johdattanut meidät näiden väliaikaisten ohjelmien mahdolliseen lähteeseen, mutta ensin lyhyt pohjustus: Portaali voi toimia kuin ovi, ja viimeaikainen resonaattoreiden lisääntyminen oli lempeä koputus tuohon oveen. Kun esimerkiksi kaksi samanlaista virityshaarukkaa asetetaan vierekkäin, yhden virityshaarukan lyöminen saa toisen virityshaarukan resonoimaan samalla taajuudella. Uskomme, että samalla tavalla tämä harmoninen resonanssi saattaa tapahtua koko portaaliverkostossa (-verkostoissa) ja näyttää meille vaihtoehtoisen version menneistä tapahtumista, muistoista ja jopa teknologioista.

Näyttää siltä, että jokin tai joku on koputtanut takaisin, eivätkä väliaikaiset ohjelmat olleet ainoa tieto, joka kulki läpi. Tässä vaihtoehtoisessa todellisuudessa NEMESIS-toveri Optimaa ei ole vielä päihitetty. Tuota tarpeeksi liike-energiaa liikkeellä ja torju Optiman eteneminen. Suorita 4 mitä tahansa Kinetic Capsule -ohjelmaa Global Challenge -haasteen aikana ja avaa Optima Kinetic Challenge -mitali.

Globaalin haasteen ajaksi agenttiprofiiliisi lisätään uusi tapahtumamittari, jonka avulla voit seurata suorittamiesi ohjelmien määrää. Optima Kinetic Challenge -mitalilla on vain yksi taso, pronssi.

Muista: Vähennetty 2 km:n Kinetic Capsule -matkan pituus koskee vain vasta aloitettuja ohjelmia eikä ohjelmia, jotka on aloitettu jo ennen Global Challenge -haasteen alkua. Jos esimerkiksi Kinetic Capsule -ohjelmasi on 3,5 km/8,0 km kilpailun alkaessa, sitä ei lyhennetä 3,5 km/2,0 km:iin. Vähennetty etäisyys ei ole takautuva; sinun on suoritettava nykyinen 8,0 km:n ohjelmasi, ja alennettu etäisyys otetaan käyttöön seuraavan ohjelmasi ajamisen yhteydessä.

Hyödynnä Kinetic Capsule -ohjelman lyhennetty etäisyys uusissa ohjelmissa lunastamalla 1 ilmainen Kinetic Program -paketti, joka on saatavilla tämän maailmanlaajuisen haasteen ajan:


Ilmainen Kinetic Program Bundle (0 CMU):

  •    3 Rare Shield; 3 Rare Heat Sink; 3 Rare Multi-Hack; 3 Rare Link Amp.

Alennushintainen Kinetic Program Bundle (1 000 CMU)

  •    3 Rare Shield; 3 Rare Heat Sink; 3 Rare Multi-Hack; 3 Rare Link Amp.

Kuten aina, ole tietoinen ympäristöstäsi ja noudata paikallisten terveysviranomaisten ohjeita pelatessasi Ingressiä. Tulevat tapahtumat voivat muuttua. Viimeisimmät tiedot pelin sisäisistä tapahtumista ja ominaisuuspäivityksistä saat COMM > NEWS.

- Ingress-tiimi

*Oikaisu: Kesäaikaan sopeutumiseksi aiemmin ilmoitettu perjantai 19. maaliskuuta 17:00 UTC-alkamisaika on päivitetty perjantaiksi 19. maaliskuuta 16:00 UTC.

Comments

Sign In or Register to comment.